Mijn systeem testen en opstarten


 Wij beantwoorden hier uw meest gestelde technische vragen ...


Ik heb mijn installatie voltooid. Alles ging prima in installatiemodus, maar de centrale wordt niet geactiveerd als ik een echte test doe.

Om een echte inbraaktest uit te voeren, moet u eerst de ruimte verlaten waarin de te testen detector zich bevindt, het systeem volledig inschakelen en minstens 2 minuten wachten buiten de beveiligde zone en vervolgens de ruimte betreden. Let op, u moet eerst de centrale in  gebruikersmodus zetten door in te geven: hoofdtoegangscode # 1 # #Wanneer ik mijn alarmsysteem inschakel, signaleert de centrale me een storing of een opengebleven toegang, waardoor de centrale niet in werking treedt.

In fabrieksconfiguratie blokkeert de centrale de systeeminschakeling bij een storing of een opengebleven toegang. Deze fabrieksconfiguratie (parameter n°45) kan gewijzigd worden (zie: installatiegids en gebruiksaanwijzing van uw alarmsysteem).Tijdens een inbraaksimulatie belt de telefoonkiezer mijn correspondenten niet?

Wanneer uw centrale inschakelt, stuurt deze de informatie naar de telefoonkiezer die het telefoonnummer van de 1e correspondent belt. De centrale mag niet direct worden gestopt, anders wordt ook de telefooncommunicatie onderbroken. De centrale stopt vanzelf na de geprogrammeerde beltijd.Ik heb de overdracht van leren op de buitensirene gevalideerd, maar het herhaalt niet wat het bedieningspaneel zegt.

De overdracht van het leren naar de buitensirene gebeurt in de vorm van piepjes en / of lichtsignalen.Wanneer de batterijen op de centrale zijn geïnstalleerd, knippert de rode LED snel en geeft de centrale de volgende spraakmelding :
Systeemtijdafwijking - probleem met een interne component van de centrale
Radiostoring - probleem met de radiofunctie van de centrale

Spanningsstoring batterij centrale – probleem met de hoofdstroomvoorzieningale

1. Systeemtijdafwijking : De centrale moet worden vervangen
2. Radiostoring : De afstand tussen de centrale en de detector is te groot, er is storing op de radiofrequentie
3. Spanningsstoring batterij : Vervang de batterijen van de centrale