Installatie van mijn systeem


Wij beantwoorden hier uw meest gestelde technische vragen...


Ik heb mijn bewegingsmelder bevestigd en deze knippert.

Controleer of de zelfbeveiligingspen in de juiste stand staat voor de gekozen bevestiging. Indien u voor een vlakke bevestiging of een bevestiging in een hoek opteert, verifieer dan of de zelfbeveiligingspen goed tegen de muur is gedrukt; we raden u evenwel een bevestiging op een kogelscharnier aan.Ik wil een detector identificeren die al door de centrale is aangeleerd.

De centrale moet verplicht in installatie- of testmodus staan.
Druk op de testtoets van de detector tot de centrale het volgende meedeelt: “bip, detector X, groep Y, onmiddellijk (of vertraagd)”. U hoort dan het nummer of de naam van de melder, de groep waartoe deze behoort en of deze wel of niet vertraagd is.Ik heb me vergist bij het toekennen van een detector en ik wens dit te veranderen.

Het toekennen van een reeds aangeleerde detector, tijdens het aanleren van de toestellen, kan via het toetsenbord van de centrale gewijzigd worden (groep 1 tot 4, soort inschakeling onmiddellijk of vertraagd) : druk de volgende sequentie: *60* n° van de detector* Groep 1 tot 4* 0 (onmiddellijk) of 1 (vertraagd).